Fi responsabil pentru sanatatea ta si a celor dragi tie!


„Dragi prieteni.!

Suntem de „ceva timp” intr-o perioada marcata de momente grele, confuze.

Unii au luat de mult decizia sa faca lucruri noi, captivante, motivatia venind din schimbarile majore prin care trecem, cei mai multi, nu. Traversam o perioada în care, ceea ce parea cândva incredibil, azi chiar se intampla. Nu a fost, nu este si nici nu va fi usor, nici de acum inainte, si… poate ca pericolul nu va trece de la sine, impunandu-ne sa facem ceva pentru a-l ocoli. Suntem aici sa va ajutam, dar voi sunteti singurii responsabili de alegerile si deciziile pe care le luati. Chiar daca sunteti foarte ocupati, tineti ochii deschisi pe ce se intampla in jur. Nu intrati in panica si ramaneti echilibrati! Ganditi-va la propria persoana dar si la cei dragi din jurul vostru. Deveniti si mai responsabili. Daca ati fi cu un minut înainte de sfarsitul vietii si ati raspunde la întrebarea: „Ce ai facut?”, „Ce ai fi vrut sa faci?”, „De ce nu ai facut?”, Cum ati raspunde?!Suntem aici si va asteptam in privat cu cateva sugestii elementare de preventie, in ceea ce priveste imunitatea, la care ne-am gandit pentru aceasta perioada si nu numai! Impreuna vom putea merge mai departe!!

P.S. Va asteptam in sectiunea SOLICITARE INFORMATII cu intrebari si sugestii!
Postat in Uncategorized

Fii sanatos cu aloe vera


gel_aloe_vera_forever

SANATATEA este un cuvant mare. Ea cuprinde nu numai corpul, ci si mintea, spiritul si perspectiva unui om. (James H.West

              Daca ai impresia ca sanatatea e scumpa, atunci incearca sa vezi cum e IGNORANTA. (Andy McIntyre)

  Dragi prieteniFOREVER

  Ei bine… noi suntem cei care:

*Vedem o oportunitate acolo unde altii vad un obstacol, *Credem si actionam inainte de a vedea rezultate concrete, *Daruim si crestem pentru ca ne pasa de cei din jurul nostru si ii ajutam sa se dezvolte, la randul lor. Si ne bucuram pentru reusitele lor, *Am decis sa nu mai ascultam vestile negative care ne inconjoara, ci sa ne canalizam toate resursele pentru a construi ceva durabil in viata noastra, *Am decis ca meritam ceva mai bun si sta in puterea noastra sa-l obtinem, *Stim ca adevarata criza e doar in mintea noastra, *Nu ne multumim cu putin si ne propunem intotdeauna mai mult.

   Asadar, daca te regasesti aici te asteptam alaturi de noi!

Postat in Uncategorized
Constantin Constantinescu
0726.373.176
Comentarii recente
ccforever08 la Fii sanatos cu aloe vera
aprilie 2024
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Categorii
Comentarii recente
ccforever08 la Fii sanatos cu aloe vera